Tältsemester?!?

Hm har nyss varit en snabbsväng i Ullared och handlat tält, madrasser och annat smått o gott för att ev kunna dra iväg en runda på tältsemester med några vänner..... Får väl se hur vädret blir o så. fick tag i några presenter till mina födelsedagsbarn med. : D

Annars har vi dessutom hunnit med Visingsö idag, jag, barnen, mormor(på kryckor) Syrran och hennes barn. Vi åkte remmalag, tittade på Visingsborg, besteg Kumlabykyrka (jag och grabben besegrade både alla höga trappsteg och vår lätta höjdfobi) och njöt allmänt av det UNDERBARA vädret: ) Lilltjejen älskade att åka båt och remmalag.
BArnen fick köpa lite polkagrisar innan vi drog hemmåt förståss. hem och hämtade gubben och raka vägen till Ullared.... mycket biltid idag:)

Tack Karin för en mysig fika igår med ateljetitt förresten: ) JAg måste bara säja vad mysigt ni har gjort det hemma hos er!!! Förresten ta o öppna en blogg!!! skulle vara kul att få läsa!

Sex and the city var jättebra, Evelina, och jag grät tom en liten skvätt :) Sushin innan var mycket god: )  Mer sushi åt folket!!! Var så mysigt att strosa på stan en sommarkväll. Var så länge sen. Det luktar speciellt  varma sommarkvällar i stan, eller hur?
Hann dessutom shoppa lite kläder på rean (2 par shorts + bamseklänning till födelsedags flickan) innan det.

I morgon är gubbens sista arbetsdag innan semestern  Ska bli gött med 3 gemensamma veckor nu: )

C u!

REsa

I dag ska jag och barnen ta en liten tripp upp till mina föräldrar. tanken är att vi ska åka till Gränna/VIsingsö i morgon, bara vädret håller sig vettigt....
Ska ringa till KE och se om de bjuder på em kaffe. Träffas alltför sällan :(
Det är nackdelen med att flytta från barndomstrakterna, många vänner bor kvar och en hel del flyttar tillbaka efter ett par år. Även om kontaken finns kvar så fattas det där impulsiva "Vi svänger förbi och säger hej" biten. Har några här nere som man kan göra så med men saknar ändå de i Jkpgs trakten : /
(Det tar ju knappt en timme men man åker ju inte det för en kaffe kanske)


Jo just det Ikväll blir det bio med syrran Sex nd the city : )) Kul kul. När var jag på bio senast??? Skulle gått i julas men det var fullbokat... JA ja  annars kommer jag inte ihåg på rak arm...

borde packa, duscha och ta hand om tvätten (och städa med ). så får väl ta tag i det.

Förresten igår satte vi in larm i huset. Det känns skönt!

Höres!
 


sommar sommar sommar

Ja så var man ledig sedan 2 veckor tillbaka, men bloggat det har jag inte gjort. Tid har jag haft men inte nån inspiration. HAr ingen nu heller så får väl bara skriva lite ändå.
I morgon kommer bror med sambo på kvällen sen ska vi en repa till Chaparral på fredag. Min 30 åriga bror och sonen ser mycket fram mot detta!! HAha  skönt att nån har barnasinnet kvar : )

Annars består livet mycket av åka på simskola, matlagning och sysselsättning av barnen..
Men nu har ju det fina vädret landat Gött

Förresten, var på Gekås i måndags. Funderar allvarligt på att aldrig mer åka dit..... I alla fall inte med barnen... Förrän de blivit större ...  men man vet aldrig : )

Godnatt min skatt som dottern säjer

RSS 2.0