tv torka

Inget kul på tv alls.... å inte orkar jag blogga heller.
Segt när dottern inte vill somna trots att hon inte sovit på dagen idag. Får se om vi orkar vara ihärdiga och inte låta henne sova på dagarna nu i helgen.
Ska iaf försöka ; )

Ska ta o hitta på något att göra, har kanske någon kul film. Annars får det väl bli sängen

Good natt


sommar sommar sommar!

Nu är sommaren verkligen här, underbart! Solen skiner på mina vita ben. Behöver verligen sola dem och min blekfeta mage.....

I dag har vi varit på skolresa med 5-6. Riktigt lyckat! : ) skönt när allt, inklusive vädret klaffar och inget går fel!!!

Mannen håller på att natta svårsövda dottern och grabben sa att han kunde somna själv. HAn börjar bli så stor nu... Förskoleklass nu till hösten.... känns lite vemodigt: /


Ska "snart" städa lite och sen måste vi vattna över trädgården.. torrt nu.

Adjöken 


FEST!!!

japp nyss hemkommen!! HAft vårfest med kören hemma hos Lena. Så kul och trevligt!!!

Har träffat lilla Måns för första gången med. 4 veckor ung. Men han sov mest.

God mat o god dryck, härligt väder och körsång, hm allsång i alla fall...

VAd kan man mer begära?

Livet ler mot ( och med) mig(undrar om det uttrycket verkligen existerar???)

Tacksam för : Mitt liv här o nu!

adios mes amigos!

Jag saknar Voces!!!

satt och tittade på en dokumentär jag råkade få på, "Kören ett år efter". Rättade lite matteböcker o lyssnade med ett halvt öra. Tills slutet. Då åker kören som bestod av elever från en skola i England på en Körtävling i Kina. Och då fick böckerna vänta.

Oj vad jag blev nostalgisk och började längta efter mina gamla körer, dem jag sjungit i tidigare i livet. Särskilt Voces , som vi gjorde en resa med, till en körtävling i wales, Langollen (hm ser inte rätt stavat ut, stavades rätt konstigt)

Ok sjunger i kör som inte låter så illa MEN saknar både Kammarkör och Gospelkör, två så olika körer och ändå <3 <3

Nytt mål: att sjunga i avancerad kör igen!! Innan jag blir gammal... Haha det är jag ju redan i vissa mycket unga personers ögon : P

Åter till mitt riktiga jobb...
C Y

måndags blues...

... måndag igen, hur gick det till?

Har haft en skön dag, har hunnit med både att få föräldrabesök med lunch på bambu (mmmm åt massa sushi) och grabben har haft kompis här halva dagen. Hann röja lite i  garderober och lådor oxå. Tyvärr hann jag inte lägga allt på rätt plats så en del jobb återstår.
Måste ta o sätta mig med lite rättning o planering inför morgondagen. Men njuter nu av att dottern la igen innan 19: )
Hon har inte sovit idag, var ett slit att hålla igång henne ett par timmar på em. Men det var  det värt: D

Har en vecka med många måste komma ihåg framför mig, flera extra grejer varje dag/kväll, så får nog skriva en komihåg lista : )

Fridens liljor!

mors dag...

började med att grabben vaknade kl 6 ungefär, efter en stund försvann han o dök sen upp med saft o skorpor sjungande Ja må hon leva : ) Gosunge!!
Systern valde att sova till 8, men mamman var helt slut o halvsov oxå.. : )
 VAr sedan bjudna till svärföräldrarna på middag. Så vi spenderade en härlig eftermiddag med god mat och tårta i solen. UNDERBART! Hela mannens familj där så barnen, särskilt grabben, hade kul med kusinerna.
 Förresten leker barnen så kanonbra med grannbarnen nu, det är verkligen skönt! Hoppas verkligen att det ska hålla i sig!!
Barnen somnade i soffan innan halv 9, YES flera timmars kväll för sig själva: ) Ska ta o njuta lite av kvällen här nu ,
Hasta la Vista!
 
PS: Idag är jag tacksam för sol o underbar svärmor samt gosiga barn : )

nytt persoligt rekord

Wow vad många inlägg jag dragit iväg!! Tack vare melodifestivalen : )

björn gustavsson...

... han är ändå rätt läcker : )fast alldeles för ung
Tänk om man vore 15 år yngre. Oj

haha ?

vad ska man säja? Total flopp, överreklamerad låt ... varför satt man kvar? Tur att jag hann läsa lite bloggar iaf: )
Gonatt Hattfnatt

Lösningen!!!

OM jag passar på att blogga och läsa andras bloggar så går tiden jättefort : ) och jag slipper lyssna på trista mellansnack och pausunderhållning! YES!!!

bye the way-- GT'n var god!!

Tack å hej , schlager partay

Totalt hjärnsläpp?

Allvarligt, ska man offra en hel kväll på 25 (?) låtar, varav 3/4 är mer eller mindre värdelösa, dåligt talad/sjungen engelska (världens mest talade språk för övrigt ;)) över 3 timmar BARA för att se om Sverige kommer topp 5???
Är jag dum eller BARA sinnesförvirrad tros??

Vet fortfarande inte om jag ska uthärda fram till den pinsamt sega omröstningen är klar.

Bäst att ta en GT och känna efter... : )
Adjöken fröken

vart tar livet vägen?????

Nu har ännu en vecka försvunnit, hur gick det till?
Idag stack mannen iväg på Speedway med övernattning så här hemma är lugnare än vanligt. Grabben somnade framför Asterix filmen men lilla prinsessan har givetvis inte somnat än, klockan är ju bara 21...
Nåväl, har haft en underbar dag efter att ha börjat förmiddagen med att skälla på barnen. Men sen har det varit lugnt och fridfullt. Efter lunch drog jag o barnen till Agneta med familj och uppvaktade Jakob. Bara en månad, drygt, för sent. Mys fika i den blåsiga solen... brrr kallt när solen gick i moln. Hem lämna prinsen hos J. har hunnit tvätta en hel del det torkade toksnabbt ute : )
Ute.... är luften syrenluktsmättad, så härligt!!
Efter kvällsmat lekte barnen med grannarna, lite lördagsgodis och totalsaneringsdusch följde på det. Behövs eg varje dag när de leker ute, men ibland blir det bara en snabbdusch för dem.

Idag är jag grymt tacksam för mina fina barn <3 <3. Vad skulle livet vara utan dem??? (Vad gjorde man eg av all sin tid innan dem? Jag kan inte längre förstå HUR jag lyckades fylla mina dagar??)

Lyssnar tips: Breitholtz och Berg på lördag fm. Helt underbara!!

Musik: DUFFY!!!

På fjernsyn!

söndagkväll

DAgs att summera helgen... Igår var vi superrediga o städade nästintill hela huset. Trist men skönt när det är klart iaf.
I detta inkluderar jag även tvätt av madrasskydd, vädring och piskning av bädmadrasser, totalorganisering av groventren(mannen rev ut en gammal värdelös hatthylla och erstte den med en praktisk konsoll hylla med möjlighet att hänga massor av galjar, underbart) samt plockat igenom sonens alla leksaksbackar och sorterat dem...Duktigt va?

På kvällen kom Karin E med familj, så jättekul att träffa dem!! De har inte varit här på sååå länge. Barnen lekte o hade jättekul oxå. Oskis fick spela lite wow så han var jättenöjd o ville inte åka hem : )

Idag har vi varit hos svärföräldrarna o fikat, planterat buskar o träd, sått gräs. På kvällen sjöng jag i Kulltorp m kören och sonen i Missionskyrkan med sin kör.
Har nyss avslutat ett planeringssamtal ang Ronneby Brunn semestern med Agneta. Vi hoppas på kanonväder nu bara...
ska röra mig mot sängen nu,
Auf Wienerschnitzel

glass och fisk

så har ännu en skoldag gått. Nu är ju inte torsdagen min jobbigaste dag på något vis, har mycket planeringstid.
Slutade rätt tidigt oxå så hämtade barnen och åkte och åt en glass, handlade och gynnade fiskbilen.
Ska strax steka lite panerad torsk, det är ju bara så gott!!!
Men har nog inga potatisar hemma, undrar vad man ska ta till då? jaja får dyka i skåpen så kanske det löser sig.
Är så trött för tillfället, jag antar att det är pollenallergin som visar sig. Ska försöka komma i säng lite tidigare i kväll iaf.
I morgon ska klassen ha orientering och jag ska vara funktionär. Det blir nog kul, bara det inte regnar.

DAgs att ta tag i stekpannan.

Adios amigos :)

Borta för alltid

Japp så dök han upp, stolp mannen. Ja det vill säja han som skulle ta bort våra fula betongstolpar som var allt som återstår av vårt gamla nätstaket,
20 minuter senare... inga mera stolpar: ) Det är skönt med inhyrd arbetskraft som gör tråkigt jobb.
Tänk om man hade råd att betala för allt tråkigt arbete, det hade varit underbart, tror jag iaf.

har idag haft utvecklingssamtal för båda trollen. helt otroligt att grabben snart ska lämna dagis och börja skolan, får lite lätt ångest bara vid tanken!!
VArt tog de senaste 6 åren vägen???
Tur att lillan har 3 år kvar på vårt suveräna dagis med underbar personal!! Love them !

haft en skaplig dag men ett stor konflikt uppdagades på jobbet. Mindre kul...
Hoppas att det reddes upp så att vi slipper fler samtal hem till föräldrar
ska kolla klart på sex and the city på tvn med fladdrande bild.

tack o hej leverpastej

rabarbersaft

Har just hällt upp min nysilade hemkörda saft på flaskor: ) kul när det är klart iaf ;)
Annika Annika Annika allt de pratar om på sporten just nu. OOOps bara 87 dagar kvar till OS hur ska jag hinna förbereda mig!! haha
ääh har ingen motivation att skriva idag
Såå jag lämnar walk over nu

oslappt i solen...

sitter nu med laptopen i solen och försöker njuta. Men eftersom grabben har en rätt livlig kompis här så är jag inte direkt avslappnad...
Har haft ont i huvudet och ner i nacken skuldrorna hela dagen.  Tog en till värktablett när jag kom hem så just nu känns det ok. Gubben är o klipper gräset på fotbollsplanen så försöker ha koll på 3 barn. Grannarna har dessutom en studsmatta som lockar otroligt mycket på lill tösen men hon vet att hon inte får hoppa på den utan vuxen. Måste engagera mig aktivt i grabbarna nu, bråk på gång
Later... alligator

ledig dag

som blev en riktigt slapp dag...
Barnen sov länge och lill tösen hela natten i sin säng. Skönt att det inte va så trångt i sängen. Hade dessutom bara påslakan så det var svalt o skönt.
Slappade och kom senare än tänkt iväg till staden, Förresten, trodde att jag tappat hela min nyckelknippa. Letade som en galning i en tjugo minuter. Trodde jag skulle få ett hjärnsläpp allra minst. Men när jag gett upp så hittade jag dem, (konstigt varför är det alltid så?) och kunde sent o sider packa barnen i bilen o dra en repa till Eko. Där inköptes en dynbox, som ska förvara barnens uteleksaker, lite allehanda växter och lite annat som jag eg inte behövde... Sen blev det en lunch på fiket, så blir det när man aldrig kommer iväg i tid...
 
Sen sådde vi lite och planterade de inköpta växterna i lådor o krukor, oops rosmarinen står kvar på trappen, fick fin hjälp av stor pojken.

Mannen som skulle komma o ta upp våra staketstolpar o såga ner björken ringde tyvärr återbud så så mycket mer "nyttigt" hände inte här hemma. trist när man ställt in  sig på att stora grejer ska ske. Men gräsmattan är nyklippt och i sådd i alla fall.
Jobbdag i morgon...men jag har ju världens goaste elever så det är ju inga problem : )
Over and out

Välkommen till min nya blogg!

oj då har man hamnat mitt i bloggträsket. Hur gick det egentligen till?
Nå väl, för övrigt är jag ju också mitt i: Mitt i livet (knappt hoppas jag), mitt i småbarnsåren(har underbara ungar, en 3 årig flicka och en 6 årig pojke), mitt i södra Sverige, mitt i maj (snart iaf), och säkert massa saker till.
Klockan är sent på kvällen och jag sitter framför tv:n med ytterdörren öppen ut mot våra vackra blommande äppleträd. Hur vackert är det inte ute nu då!!  Och en massa plussgrader och strålande sol. Härligt!!!

Idag har syrran varit här med sin sambo och deras 2 barn alltså mina 2 trolls kusiner. Njöt av solen. Var och hämtade kinamat, gott, och gick och åt glass på fiket. Glassigt värre : ) Vi hann även tvätta en del och greja i trädgården. Gubben har använt några timmar de senaste dagarna till att gräva om hallonlandet och rensat i vinbärssnåren. Blir kanonbra! har försökt var behjälplig med att skyffla undan allt ogräs, jord osv...
Blev rätt mycket jord över som har pyttsat ut i allehanda gropar i trädgården.

nepp , det får vara allt för nu.
Good natt!

RSS 2.0